“Dankjewel Anita voor je vakmanschap, je enthousiasme en je visie. Fijn dat je met ons mee wilde kijken. Je kunt je goed inleven en brengt een unieke expertise mee, niet alleen op het gebied van materialen, klussen en bouwen en alle creativiteit die daarbij komt kijken, maar ook de levenservaring: je voelt goed aan hoe mensen willen leven, bewegen en ontspannen. Waar wij vastliepen, zag jij mogelijkheden en kansen. Heel inspirerend. We wilden meteen aan de slag!”

Familie Bosman (Soest)

“Na maanden thuiswerken jeukten mijn handen om ons huis aan te pakken. We waren onzeker over hoe we ons budget het slimst konden inzetten.
Anita maakte voor ons een complete ‘visie’ op de indeling, vloer, kleuren en meubels. Compleet met moodboards, foto’s, merken en kleurstalen.
In een persoonlijk adviesgesprek legde ze enthousiast en helder de basisprincipes en valkuilen uit.
Nu kunnen we zelf stap voor stap met ons huis aan de slag.
Heb meteen de verf al besteld.”
 
Familie Bakker (Hierden)

“We zijn gelijk met het kleurplan aan de gang gegaan en onze woonkamer heeft een ware metamorfose ondergaan. Dank je wel Anita voor je hulp”

Familie Geurlings (Laren)

“We hebben Anita gevraagd onze vakantievilla in Portugal in te richten na een rigoureuze verbouwing. Opdracht was dat de inrichting geschikt moest zijn voor verhuur van deze villa. Anita is in onze ogen heel goed geslaagd in deze opdracht. Het huis straalt veel sfeer uit en is een tweede thuis geworden voor iedereen die hier voor korte of langere tijd verblijft.”

Familie Bruinsma (Bussum)

“We twijfelden heel erg over de juiste indeling van onze benedenverdieping. Met een 3D ontwerp, een moodboard en kleurplan heeft Anita met ons de knoop doorgehakt en wonen we weer met heel veel plezier in ons huis. We hebben de juiste keuzes gemaakt! Dank je wel Anita voor je energieke inzet en vakmanschap.”

 

Familie ter Weijden (Blaricum)

Groeneveld Styling & Design

Contact

  • 06 - 46 353 080

  • GORSSEL

  • Ma - Vr 9.00 - 17.00 uur

  • KvK 83628169

  • BTW NL003108520B36

Volg mij op Social Media

Ontwerp & Realisatie: Groeneveld Webdesign