“Wonen is emotie en heel persoonlijk” 

Waarom een Interieurstylist inhuren?

Na een verhuizing weet je soms niet meer hoe je met je huidige meubels zou moeten herinrichten. En welke kleur werkt het mooist in de ruimte? Wat voor vloer kun je het beste kiezen? Hoe kun je zo duurzaam mogelijk inrichten? Hoe verbeter je de akoestiek? 
Of wellicht staan jullie voor een verbouwing en geef je zelfs dat hele proces liever uit handen. 

Groeneveld Styling & Design biedt graag de helpende hand om dit hele proces in goede banen te leiden met mogelijkheden voor een optimale indeling en sfeervolle inrichting waar je wellicht nog niet eerder aan gedacht had.

Het eindresultaat is een huis dat je thuis geworden is, en waar het hele gezin zich prettig voelt. Met een inrichting die jullie persoonlijkheid uitstraalt. 

Er zijn  verschillende types interieuradvies:

moodboard kleuradvies

Kleuradvies

Een kleuradvies kan volgen na een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek bespreken we samen jullie wensen;  waarbij we ook naar jullie interesses kijken. Hierna wordt een moodboard met kleuradvies, kleurcodes en sfeerbeelden gemaakt.  Hiermee kunnen jullie gelijk aan de slag. 
Een kleuradvies kan los geboekt worden, maar kan ook onderdeel uitmaken van een compleet advies.

Interieurbeelden

Materialenkaart en voorstel interieurbeelden

Na het kennismakingsgesprek kan het kleuradvies verder uitgebreid worden met een advies voor materialen en een voorstel voor meubilair, uitgewerkt met een prijsopgave van het geadviseerde meubilair.

3D interieur

3 D SketchUp ontwerp

Teneinde het interieuradvies verder te visualiseren kan gekozen worden voor een digitale plattegrond en een uitwerking in 3D.

Verlichting interieur

Verlichtingsplan

Naast kleur is verlichting super belangrijk om de juiste sfeer te creëren in het interieur. Welke lichtbron? En op  welke plek? Hierbij  kiezen we voor de juiste basisverlichting, de juiste sfeerverlichting en de juiste praktische verlichting. Door middel van een uitgewerkte digitale plattegrond waarop de lichtpunten aangegeven staan krijgen jullie een uitgewerkte lijst met geadviseerde lampen. 

Compleet interieur advies

Compleet interieuradvies

Dit advies omvat het een volledig advies met alle modules. 

Interieurshopping

Aankoopbegeleiding

Tijdens de aankoopbegeleiding ga ik met jullie mee om divers meubilair en/of accessoires uit te zoeken.

 

Groeneveld Styling & Design

Contact

  • 06 - 46 353 080

  • GORSSEL

  • Ma - Vr 9.00 - 17.00 uur

  • KvK 83628169

  • BTW NL003108520B36

Volg mij op Social Media

Ontwerp & Realisatie: Groeneveld Webdesign