Welkom bij Groeneveld Styling & Design

Specialist op het gebied van Interieurstyling en Design

“Sfeer maken van verbouwing tot inrichting is iets wat ik het allerliefste doe”

Anita de Ruiter

Interieurstyliste in woontijdschrift

Interieuradvies door Groeneveld Styling & Design

Sinds mijn kindertijd heb ik een grote liefde voor wonen.  Creëren en sfeer maken is iets wat ik het allerliefste doe. Door de jaren heen heb ik vrienden en familie regelmatig geholpen met het inrichten van hun huis. Dit ging van een advies voor de herinrichting van een eetkamer tot de metamorfose van een hele villa.

Op een gegeven moment heb ik besloten van mijn hobby mijn beroep te maken en de opleiding voor interieurstyliste te gaan volgen bij de NIA Academie.
Groeneveld Styling & Design is voor mij een droom die werkelijkheid is geworden.

Allemaal hebben we behoefte aan een plek waar we ons thuis voelen. Een interieur zegt veel over wie je bent. Het moet als het ware groeien en schaf je niet in een keer aan. Materialen en spullen moeten elkaar versterken en aanvullen. Dit geeft een interieur een persoonlijke uitstraling. 

Ik bied verschillende soorten interieuradvies aan voor zowel particulieren als bedrijven, dus lees gerust  verder om te kijken wat bij jou/jullie past. Ik help graag verder om een fijne woonbeleving te scheppen en van jullie huis een thuis te maken. 

Groeneveld Styling & Design

Contact

  • 06 - 46 353 080

  • GORSSEL

  • Ma - Vr 9.00 - 17.00 uur

  • KvK 83628169

  • BTW NL003108520B36

Volg mij op Social Media

Ontwerp & Realisatie: Groeneveld Webdesign